Андрій Райкович: «AGROEXPO» став яскравим сучасним брендом Кропивницького

Субота, 3 жовтня 2020 17:29

Найбільша агропромислова виставка України «AGROEXPO - 2020» увосьме гостинно прийняла кращих виробників сільськогосподарської техніки з усього світу. Сьогодні, 03 жовтня, у день офіційного закриття виставки, її експозиції оглянув міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Очільник міста подякував організаторам за створення у Кропивницькому надзвичайно потужного форуму сільгоспмашинобудівників.

- Взагалі, «AGROEXPO» вже став яскравим сучасним брендом Кропивницького, - відзначив Андрій Райкович. – У нашого міста є багато славних і гарних традицій, які об'єднують громаду, які додають Кропивницькому, місту в центрі України, позитивного іміджу і сприяють його розвитку. Серед таких - виставка «AGROEXPO» і, безумовно, вже народний “Покровський ярмарок”.

Міський голова відвідав стенди провідних машинобудівних підприємств Кропивницького: «Ельворті», «Гідросили», «Радію», ознайомився з технічними новинками, впровадженими у виробництво, обговорив можливості використання їхньої новітньої конкурентоспроможної продукції в обласному центрі.

- Приємно, що у виставкових залах власну продукцію представляють  керівники і власники знакових підприємств, які не на словах, а реально знають, який це нелегкий хліб - конкурувати і здобувати свою нішу у економічному і промисловому просторі як в Україні, а ще більше поза її межами, – наголосив Андрій Райкович. - Машинобудування, харчова і переробна промисловість - це плечі, на яких тримається економіка обласного центру і  значною мірою всього регіону. І приємно, що серед підприємств України, які постійно оновлюють продукцію, впроваджують нові технології, створюють додаткові робочі місця є і кропивницькі -  група компаній “Ельворті”, “Гідросила”, “Радій”, “Зорянка”. Це дозволяє інтегрувати промисловий потенціал території до вимог і потреб сучасного ринку, що сьогодні дуже важливо. А стабільна економіка - головний фактор потужного розвитку регіону. Я щиро вдячний усім, хто став учасником «AGROEXPO - 2020». Успіхів вам у вашій нелегкій, але надзвичайно відповідальній справі!

 

Усі новини