Акція “Посади дерево Миру” у Кропивницькому: громада долучилася до творення майбутнього рідного міста

Понеділок, 3 квітня 2017 13:16

Кропивницький долучився до Всеукраїнської акції «Посади дерево Миру» і в обласному центрі зусиллями містян з’явилася красива алея лип. Дерева вже міцні, але за ними необхідно пильно доглядати, наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 3 квітня.

- Я прошу КП «Благоустрій» із особливою увагою піклуватися про цю алею, - зверунвся до комунальників Андрій Райкович. - Всі дерева, які там висаджено, які висадять в інших громадських місцях необхідно вчасно поливати і оберігати. Також звертаюся до поліції – теж не залишайте без уваги ці об’єкти! Взагалі хочу іще раз щиро подякувати і «Універсалу», і «Благоустрою». Люди дуже якісно попрацювали, як на Набережній, так і у сквері «Молодіжний». Мені сказали, що таким чистим, впорядкованим цей сквер не був багато років! Але це перший крок! Разом з управлінням ЖКГ, депутатським корпусом сквер необхідно облагородити. Освітлення, велодоріжки, лавочки, і безумовно, реконструкція Набережної. Це – кошти! Але робити треба. Центр міста має бути комфортним для громадян.

Андрій Райкович висловив щиру подяку організаторам акції за долучення до акції усіх категорій мешканців міста.

- Організаторам акції – окремий респект!- відзначив очільник міста. - Добре, що була молодь, школярі, юні художники, громадські активісти. Нам потрібно побільше проводити такі спільні екологічні заходи. Щоб громада долучалася до створення майбутнього нашого міста. 

Усі новини