Акти виконаних робіт з ремонту доріг у Кропивницькому не будуть підписані до повного усунення підрядниками усіх недоліків

Понеділок, 3 липня 2017 13:57

Ремонт доріг у Кропивницькому значно активізувався. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під апаратної наради сьогодні, 3 липня.

У місті активно ведеться як асфальтування, так і підготовчі дорожні роботи. Початок є, рух є, але цього замало, підкреслив очільник міста.

Липень, серпень і вересень – головна увага дорогам, -  звернувся до комунальників Андрій Райкович. - Ведіть переговори з усіма солідними дорожніми організаціями, жвавіше оформлюйте технічну документацію, вчасно робіть всі тендерні процедури - і не один - два об’єкти, а комплексно проводьте всі поточні і капітальні ремонти. Я пройшов всю заасфальтовану вулицю Барболіна на Олексіївці — є зауваження до виконавців. Тому скрізь прошу, акти не підписувати, допоки підрядники не виправлять всі недоліки!

Міський голова також доручив головному управлінню ЖКГ спільно з управління розвитку транспорту та зв’язку обстежити всі маршрути, де курсуватимуть нові автобуси, щодо якості покриття і необхідності виконання поточних ремонтів.

Усі новини