85 років на сторожі інтересів людей з вадами зору

Четвер, 5 липня 2018 14:10

Сьогодні, 5 липня, в теплій і затишній атмосфері відсвяткували 85-у річницю створення Всеукраїнського товариства сліпих члени обласної та міської організацій цього обʼєднання. Невеличка зала клубу УТОС зібрала не лише активістів руху людей з вадами зору зі всієї області, а й їхніх друзів. Святковий концерт, щирі вітання і побажання всіляких благ надихали присутніх, які вимушені постійно боротися зі своєю недугою, обмеженими можливостями, але при цьому не втрачати сили духу, в чому у них можуть повчитися цілком повносправні люди.

З найщирішими вітаннями до всіх присутніх звернулися голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, в.о. заступника міського голови Кропивницького Сергій Колодяжний, представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та інші. Відзначивши особливий внесок та активну життєву позицію членів товариства сліпих, найактивніші його члени були нагороджені грамотами та подяками обласної та міської рад, а також облдержадміністрації.

Святковий настрій присутнім створювали аматорські творчі колективи, самодіяльні виконавці, які реалізовують та розвивають свої таланти в художній самодіяльності Всеукраїнського товариства сліпих.

Усі новини