28 жовтня – День визволення України від нацистських загарбників

П'ятниця, 27 жовтня 2017 16:38

Дорогі ветерани!

Шановні кропивничани!

28 жовтня ми відзначаємо 73-ю річницю визволення України від нацистських загарбників та  вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто наближав довгоочікувану  перемогу у Другій світовій війні.

Українському народу війна завдала багато горя, болю і непоправних втрат, адже гинули найсміливіші і найхоробріші. Завдяки мужності й героїзму захисників Вітчизни країну не лише відстояли в смертельній боротьбі, а й відбудували, відродили з руїн та попелу.

У ці дні ми згадуємо усіх тих, хто загинув на полі битви, хто жертвував найдорожчим, щоб більше ніколи ранкову тишу не розривали кулеметні черги, не проливалася кров людей, щоб наша Україна була вільною від будь-якого завойовника. Ця війна мала стати останньою.

Та, на жаль, продовжуються тривожні часи. Сьогодні Україна переживає найбільше випробування в своїй новітній історії. Український народ зі зброєю в руках відстоює своє право жити в незалежній і єдиній державі. На жаль, у цій війні ми маємо загиблих і поранених, проте маємо і перші історичні перемоги. Зовнішня загроза згуртовала націю, яка доводить свою готовність  боротися за власну гідність, честь і свободу.

Низький уклін вам, ветерани і сучасні воїни та волонтери! Прийміть велику подяку за можливість жити і працювати на благо України, за дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі.

Від щирого серця бажаємо вам миру та щастя, здоров'я, довголіття та благополуччя!

 

Міський голова      Андрій Райкович
Секретар міської ради      Андрій Табалов

 

Усі новини