04 липня – День Національної поліції України!

Четвер, 4 липня 2024 16:51

Урочисті заходи з нагоди відзначення дев’ятої річниці створення Національної поліції України  відбулися у Кропивницькому сьогодні, 04 липня.

Значення та роль поліції у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку надзвичайно важливі.

Подякувати поліцейським Кіровоградщини за вкрай необхідну роботу в надзвичайно складних умовах воєнного стану цього дня прийшли представники обласної та міської влади: начальник ОВА Андрій Райкович, голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін. 

Учасники урочистостей хвилиною мовчання  вшанували пам’ять поліцейських, які віддали життя, захищаючи Україну від російських окупантів. 

Олександр Мосін виконав почесну місію і за значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції України оголосив Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  майору поліції, старшому інспектору з особливих доручень конвойної служби управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області Станіславу Якімову та лейтенанту поліції дізнавачці сектору дізнання Кропивницького районного управління поліції ГУНП в Кіровоградській області Анастасії Кусковій.

Усі новини