У Кропивницькій міській раді триває робота над проєктом Стратегія-2030: сформовані цілі і підготовлені 73 технічних завдання

Вівторок, 22 жовтня 2024 16:05

У понеділок, 21 жовтня, відбулося чергове засідання Керівного комітету з розроблення Стратегії розвитку Кропивницької територіальної громади на період до 2030 року, а також Плану заходів на 2025-2027 роки для її реалізації.

У засіданні взяли участь секретар міської ради Олег Колюка, заступники міського голови Михайло Бєжан і Олександр Вергун,  керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва, а також кандидат економічних наук, засновник науково-дослідницької агенції «Агенція економічних досліджень» та розробник Стратегії-2030 Максим Сігнатулін.

Директорка департаменту економічного розвитку міської ради Ніна Рахуба, відповідальна за розробку Стратегії, проінформувала комітет про поточний стан виконання проєкту. Вона акцентувала увагу на  вже завершених етапах реалізації, зокрема, проведених у вересні восьми фокус-груп. За результатами їхньої роботи було погоджено оперативні цілі та завдання до чотирьох стратегічних напрямків, а також підготовлено 73 технічні завдання. Загалом у засіданнях фокус-груп взяли участь 180 осіб.

Всі напрацювання фокус-груп і матеріали, розроблені в рамках проєкту Стратегії-2030, оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради в розділі «Стратегія-2030», рубрика «Матеріали».

Члени Керівного комітету активно долучалися до обговорення і опрацювання проєктів місцевого розвитку громади до 2030 року, висловлювали власні пропозиції та зауваження.

Усі новини