Став до лав небесного воїнства: у Кропивницькому попрощалися з Героєм-захисником

Четвер, 3 жовтня 2024 13:29

Кропивницький знову у жалобі. Сьогодні, 03 жовтня, містяни провели у засвіти Героя, який віддав своє життя за свободу і незалежність рідної землі, солдата Григорія Сидоренка.

Григорій Сидоренко народився 07 листопада 1987 року у Кропивницькому, навчався в Великосеверинівській та Трепівській загальноосвітніх школах.

Працював на різних підприємствах міста та області. Останнім часом - водієм на приватному підприємстві.

У серпні 2024 року він приєднався до лав Збройних Сил України та став на захист батьківщини. Навчався бойовим навичкам у навчальному центрі, після чого був направлений до військової частини. Служив на посаді гранатометника механізованого відділення.

Солдат Григорій Сидоренко загинув 29 вересня 2024 року біля населеного пункту Українськ Покровського району Донецької області під час виконання завдань, необхідних для забезпечення оборони України, захисту населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Йому було лише 36…

Григорій Сидоренко був доброю та світлою людиною, ніколи нікому не відмовляв у допомозі. Дуже любив дітей та тварин. Відповідальний, щирий, працьовитий, люблячий, турботливий син, брат та чудовий дядько. Таким завжди пам'ятатимуть його рідні, близькі та друзі. У захисника залишились мама, три рідних сестри та племінники.

Панахиду за загиблим Захисником  відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Доземний уклін Захисникам і Захисницям України! Вічна пам'ять Героям нашого часу!

Усі новини