Робота профільних депутатських комісій: у полі зору літнє дозвілля юних кропивничан

П'ятниця, 3 червня 2022 15:29

Сьогодні, 03 червня, під головуванням депутатки Кропивницької міської ради Наталі Чередніченко відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, соціальної політики, культури та спорту.

Предметом розгляду комісії стали два проєкти рішень сесії міської ради.

Депутати також заслухали і взяли до відома інформацію про стан виконання рішення сесії міської ради щодо організації позашкілля на період літніх канікул.

Як поінформувала очільниця управління освіти Лариса Костенко, безпечне та змістовне дозвілля учнівської молоді у період літніх канікул організовуватимуть на базі 20 освітніх закладів, кожен з яких обладнаний укриттям на випадок повітряної тривоги. Так, у червні працюватимуть 58 гуртків різного спрямування. Групи формуються виключно за заявами батьків або осіб, що їх заміняють. До занять вже залучено 722 дитини.

За словами начальника управління молоді та спорту Вячеслава Гурського, більше чотирьох сотень юних кропивничан виявили бажання долучитися до занять в спортивних гуртках та секціях. На базі дитячо-юнацьких клубів, поряд з якими наявні сховища, щоденно проводяться тематичні тренінги, конкурси, фізкультурно-оздоровчі заходи, інтерактивні розваги тощо. Міські ДЮСШ працюватимуть в штатному режимі. Окрім цього, в мікрорайонах міста планується проведення заходів для дітей різних вікових категорій.     

Усі новини