Понад 1200 випускників візьмуть участь у національному мультипредметному тестуванні у Кропивницькому

Вівторок, 21 червня 2022 12:00

Від 18 липня по 10 серпня у Кропивницькому на базі восьми закладів загальної середньої освіти міста  будуть організовані тимчасові екзаменаційні центри для проведення основної сесії національного мультипредметного тестування.

Як повідомили в управлінні освіти Кропивницької міської ради, до роботи в тимчасових екзаменаційних центрах будуть залучатися медсестри закладів освіти та педагогічні працівники, які пройшли відповідне навчання.

Крім того, 11 педагогічних працівників, які виїхали за кордон, виявили бажання взяти участь у проведенні основної сесії НМТ в країнах Європи.

Протягом червня - липня проводитиметься додаткова інформаційно - роз’яснювальна робота серед учнів 11-х класів та батьківської громадськості з питань підготовки до проведення національного мультипредметного тестування.

- З метою посилення підготовки учнів до НМТ у закладах освіти міста організовані підготовчі курси, активізована робота шкільних методичних об’єднань вчителів-предметників із цього напрямку, - відзначила начальниця управління освіти Лариса Костенко.

Передбачається, що 1231 (94,6%) випускників 11-х класів візьмуть участь в НМТ, у тому числі: 37 (3,0%) - із числа внутрішньо переміщених осіб і 180 (14,6%) -  із числа тих, хто тимчасово перебуває за кордоном.

- Відповідальність за своєчасне прибуття учасників НМТ до тимчасових екзаменаційних центрів покладена на керівників закладів освіти, - наголосила Лариса Костенко.

 

Усі новини