Кропивничанка Маргарита Лісовенко здобула срібну медаль чемпіонату України зі снукеру-2020

Вівторок, 22 вересня 2020 16:24

Упродовж трьох днів, із 18 по 20 вересня, у Київському більярдному клубі "Лідер" проходив чемпіонат України зі снукеру-2020 серед жінок.

Від Кіровоградської області у змаганнях взяли участь троє більярдисток: знам'янчанки Дар'я Шашина і Рєната Щирук та вихованка Кропивницької КДЮСШ № 4 Маргарита Лісовенко.

Знам’янчанки не змогли подолати груповий етап, для них це були перші змагання  такого високого  рівня. А Маргарита Лісовенко успішно потрапила в плей офф турніру: перемогла в усіх трьох матчах, з яких дві зустрічі завершила з сухим рахунком 2:0 і лише  в матчі з майстром спорту міжнародного класу Вікторією Нагорною з Києва поступилася в одному фреймі і вийшла в олімпійську стадію з першого місця.

У півфіналі з майстром спорту з Києва Богданою Соломкою кропивничанка продемонструвала беззаперечну перевагу із сухим рахунком 2:0. А ось фінал, у якому Маргарита Лісовенко зустрілася з чемпіонкою світу, багаторазовою чемпіонкою України Любов'ю Жигайловою з Дніпра, був драматичним! Доля матчу вирішилась в контровому фреймі, з рахунком 1:2 Маргарита Лісовенко поступилася. У підсумку - срібна медаль чемпіонату України 2020. Це великий успіх, вітаємо!

Усі новини