Інформацію про загиблих Героїв у Кропивницькому транслюватиметься на великому екрані у середмісті

Четвер, 25 квітня 2024 16:53

У середмісті Кропивницького встановлять великий LED-екран, на якому транслюватимуть інформацію про загиблих захисників-земляків. Перша організаційна нарада щодо облаштування такого інформаційного екрану відбулася у Кропивницькій міській раді сьогодні, 25 квітня.

Участь у ній взяли заступник міського голови Сергій Колодяжний, керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва, долучився до обговорення також заступник міського голови Олександр Мосін.

Інформаційний екран встановлять на вулиці Архітектора Паученка біля приміщення ЦНАП «Прозорий офіс». На ньому постійно транслюватиметься інформація з фотографіями про всіх загиблих Героїв російсько-української війни, які поховані на Алеях Слави та кладовищах Кропивницького.

З допомогою пошукової опції на спеціальному планшеті, який розміщуватиметься поруч, можна буде знайти і переглянути інформацію про конкретного захисника. На цьому ж екрані містян сповіщатимуть про поховання загиблих воїнів, де і коли відбуватиметься прощання, а також щоденно вшановуватимуть пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Учасники наради обговорили технічні аспекти облаштування інформаційного екрану, наповнення інформаційної складової, питання благоустрою та безпеки території, де його встановлять. Відповідні доручення отримали виконавчі органи, щоб уже зараз розпочати роботу.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28