Андрій Райкович: самоврядування – це наполеглива системна робота, помножена на згуртованість навколо інтересів громади

Вівторок, 7 грудня 2021 15:01

Сьогодні, 07 грудня, у Кропивницькій міської ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні. У Кропивницькій міській раді вже склалась гарна традиція - щороку збиратися колективом, щоб відзначити кращих з кращих. Цьогоріч пандемія коронавірусу внесла корективи в організацію святкування: кількість учасників святкового заходу значно скоротили, а всі його учасники мали сертифікати про вакцинацію.

Перші щирі вітання посадовці отримали від очільника міста Андрія Райковича.

- Служити громаді, та ще й в такий непростий час - нелегко, відповідально, але почесно. Місцеве самоврядування - фундамент держави. Це - постійний діалог з громадою, з людьми. Це, коли пообіцяв - то обов’язково потрібно зробити. І я вірю, що у нас з вами саме така формула роботи, - відзначив Андрій Райкович. - Самоврядування – це наполеглива системна робота, порядок, помножена на згуртованість депутатського корпусу і виконавчих органів навколо інтересів громади, бажання трудитися задля блага і достатку містян. Ви вмієте це робити, тому щира всім вам подяка. Головне, що потрібно на такій роботі: терпіння і відповідальність. І обов'язково - міцне здоров'я і завжди гарний настрій. Бо ми будуємо місто разом!

Привітав колег зі святом і секретар міської ради Олег Колюка.

- Ми всі хочемо, щоб наше місто було затишним, квітучим, комфортним для усіх і системно працюємо, щоб так і було. Нехай людська вдячність за якісно виконану роботу буде для кожного з нас стимулом на подальші досягнення, - побажав Олег Колюка. – Я бажаю кожному з вас миру, добра, злагоди і наснаги. І дякую за роботу! 

Незмінною і приємною традицією цього дня залишається нагородження почесними відзнаками кращих працівників органів місцевого самоврядування. Цього дня Андрій Райкович та Олег Колюка вручили Почесну грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації і обласної ради Аллі Козловій, начальниці управління торгівлі та побутового обслуговування населення.

Грамоти ОДА отримали Олена Брюм, начальниця управління діловодства та організаційної роботи та Олександр Нікітенко, директор департаменту надання адміністративних послуг.

Подяки обласної ради оголосили Дмитру Бірцю, депутату Кропивницької міської ради восьмого скликання та Олександру Брюховецькому, начальнику інспекції з благоустрою.

Відзнаку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  „За заслуги” ІІ ступеня отримали Олександр Вергун, заступник міського голови Кропивницького і Ольга Чабанова, спеціаліст УКБ.

Почесною грамотою Кропивницької міської ради та виконавчого комітету нагородили Сергія Колодяжного, заступника міського голови та Тетяну Ломову, начальницю управління економіки департаменту з питань економічного розвитку.

Кращі з кращих вручили сьогодні також Грамоти та Подяки міської ради та її виконавчого комітету.

І на завершення свята – приємний подарунок від Андрія Райковича – виступ талановитого і неповторного колективу Кропивницького міського професійного духового оркестру.

Усі новини