Реконструкція водогону Дніпро-Кропивницький призвела до тимчасового зменшення рівня надійності водопостачання до обласного центру

Середа, 27 березня 2019 10:56

Водопостачання Кропивницького, Знам’янки та Олександрії тимчасово буде забезпечуватися однією гілкою водогону, без резервної лінії. Про це повідомив в.о. генерального директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Олександр Головченко.

За його словами, у зв’язку з виконанням робіт за робочим проектом «Реконструкція дюкерів через Обломіївську затоку на ділянці ДВС-НС «Олександрія», що здійснюється за кошти Світового банку, подача води з водогону «Дніпро-Кіровоград» у період з 18 березня по 15 травня 2019 року буде проводитися однією лінією водогону на ділянці від Дніпровської водопровідної станції Світловодська до ВНС «Олександрія».

Це, у свою чергу, призведе до зниження надійності водозабезпечення міст Олександрія, Знам’янка і Кропивницький внаслідок відсутності резервного трубопроводу водопостачання.

- Тобто, у разі виникнення аварії на магістральному районному водогоні «Дніпро-Кіровоград» від Дніпровської водопровідної станції до ВНС «Олександрія» у період з 18 березня по 15 травня 2019 року можливі перебої у водопостачанні міст Олександрія, Знам’янка і Кропивницький, - попередив Олександр Головченко

Усі новини