Андрій Табалов: виборчі дільниці у Кропивницькому технічно готові до проведення виборів Президента України

Понеділок, 25 березня 2019 14:54

На усіх виборчих дільницях у Кропивницькому забезпечені технічні умови роботи дільничних комісій і вони готові прийняти виборців у день голосування 31 березня. Це відзначив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 25 березня.

- У Кропивницькому було дві надзвичайно проблемних дільниці. Обидві розташовані у будівлях не комунальної власності: за адресою по вулиці Варшавській, 91-а, де розташована філія ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Кіровоградський комбінат хлібопродуктів № 1» та по вулиці Мінській, 151, приміщення якої належить Кропивницькій міській державній лікарні ветеринарної медицини, - повідомив Андрій Табалов. – Наполегливість робочої групи, створеної при міській раді, листи за підписом міського голови до керівництва установ принесли свій результат: ставлення до процесів технічного забезпечення виборів на цих дільницях змінилося і вони працюють.

Загалом, усі 123 виборчі дільниці у Кропивницькому готові до проведення виборів Президента України, акцентував увагу секретар міської ради, а якщо десь і виникає якесь технічне питання, то воно оперативно вирішується відповідальними працівниками виконавчих органів.

Міський голова Андрій Райкович доручив керівництву головного управління ЖКГ міської ради ще раз здійснити об’їзд усіх виборчих дільниць і, у разі виявлення порушення благоустрою, вчасно відреагувати та усунути їх.

Усі новини