TIME to INVEST

Починаючи з 2016 року у місті Кропивницькому запроваджено проведення Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST», учасниками якого є предстaвники мiсцевих тa держaвних оргaнiв влaди, неурядових оргaнiзaцiй тa бiзнес-aсоцiaцiй, дипломатичних установ та експертної спільноти, ділових кіл України та зарубіжжя.

Форум зарекомендував себе як платформа, у рамках якої обговорюються ключові питання міжнародного співробітництва, найактуальніші проблеми соціально-економічного розвитку та можливості їх вирішення, здійснюється обмін думками та досвідом у досягненні позитивних результатів розвитку різних сфер діяльності та створенні успішних бізнес-моделей в умовах сьогодення.

Крім того, форум слугує бізнес майданчиком для презентації інвестиційного та експортного потенціалу міста, пошуку нових партнерів для реалізації спільних інвестиційних проектів та здійснення поставок продукції на міжнародні ринки.

Тож, запрошуємо Вас стати учасником форуму та його галузевих сесій, що надасть Вам можливість напрацювати мережу унікальних професійних контактів та відкрити для себе чудове місто Кропивницький!