Вчинив порушення чи скоїв злочин – на громадські роботи!

Середа, 9 лютого 2022 15:11

У вівторок, 08 лютого, виконавчий комітет Кропивницької міської ради своїм рішенням визначив види оплачуваних суспільно корисних та громадських (безоплатних) робіт у 2022 році для осіб, які вчинили адміністративні правопорушення або відбувають покарання в місцях позбавлення волі. Даним рішенням також визначається перелік підприємств і організацій, на яких виконуватимуться дані роботи.

Порушники і злочинці зможуть спокутувати свою вину прибиранням вулиць, будівель, прибудинкових територій і кладовищ, ліквідацією несанкціонованих сміттєзвалищ, благоустрієм та озелененням території міста.

Притягнені до адміністративної відповідальності і засуджені особи залучатимуться у 2022 році до робіт на комунальних підприємствах “Ритуальна служба-спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування”, “Універсал-2005”, “Благоустрій”, “Ринково-побутові послуги”, “Теплоенергетик”, ЖЕО № 1, № 2, № 3, № 4, ЖЕК № 9. Також вони виконуватимуть безоплатні суспільно – корисні роботи  на об’єктах ГУ Національної поліції в Кіровоградській області.

Усі новини