У Кропивницькому реанімують один із найбільших об’єктів укриття

Понеділок, 28 лютого 2022 13:27

Кожен день війни вчить нас жити і діяти по-іншому, і ми вже інші -  значно згуртованіші, дієвіші, готові будь-якої хвилини захищати, допомагати, битися за Україну. Такими словами звернувся до кропивничан міський голова Андрій Райкович на своїй сторінці у соціальних мережах.

- Серцем і душею ми з кожним українським містом, з нашою славною армією, з усіма оборонцями, з усіма героями. І вчора, і сьогодні, і завтра, і скільки потрібно – місто украплюється. Проходимо через помилки, через негаразди. Ми розуміємо якісь недоліки, якісь слабкі місця, на марші виправляємо їх, - звернув увагу очільник міста. -  Ми щойно відкрили законсервоване велике приміщення, що може стати надійним укриттям для жителів мікрорайонів Пацаєва та Волкова. Це спеціально спроектоване укриття у підвалах  колишнього магазину «Фуршет». Я дав команду нашим комунальним службам негайно приступити до першочергового облаштування сховища.

Крім того, сьогодні керівники ЖЕО, з майстрами ще і ще раз проінспектують всі наявні укриття та підвали, які іще десь хтось тримає як власні приміщення. Їх теж будуть відкривати.

- Якщо знаєте такі – пишіть мені, - наголосив Андрій Райкович. - Багато підприємців, бізнесменів вже відгукнулися і допомогли з облаштуванням блокпостів. Але ця робота триватиме. Тому прошу всіх, від найпотужніших до найменших підприємств, акумулюйте транспорт, ресурси, метал, пальне, робочі руки!

У нас одна задача – захист міста, захист людей, захист України!

Усі новини