Тамара Самиляк: відмовся на один день від кави – допоможи постраждалим від вибуху газу у Кропивницькому!

Четвер, 10 лютого 2022 12:58

Голова правління громадської організації «Спілка підприємців Кіровоградської області» Тамара Самиляк закликала представників бізнесу  фінансово допомогти мешканцям будинку по вулиці Попова, 24, де стався вибух газу. Свій заклик до доброчинності вона оприлюднила на власній сторінці у соціальних мережах сьогодні, 10 лютого .

- Я займаюся підприємницькою діяльністю і завжди стою на захисті прав усіх представників бізнесу, які відповідально ставляться до своєї діяльності. Колеги, сьогодні у ці хвилини, ми мусимо поділитися своїми, може і невеликими, статками щоб допомогти нашим землякам, які серйозно постраждали від вибуху газу у багатоповерхівці. Якщо ми - 13000 підприємців, зареєстрованих в місті, відмовимося від кількох чашок кави і перерахуємо хоча б по 100 гривень - ми врятуємо цих людей, насамперед, від зневіри, відчаю і допоможемо їм вирішити матеріальну частину їх сьогоднішніх проблем, - написала Тамара Самиляк, - Прошу долучитися і підприємства, і в першу чергу «Кіровоградгаз» - це справа честі! Я є одним із засновників благодійного фонду «Відкрита Україна», де директором - Вагжанова Вікторія. Ви її теж знаєте .

Ось рахунок для акумуляції коштів потерпілим від вибуху газу. Одержувач коштів БО ВІДКРИТА УКРАЇНА РБФ.КОД ЄДРПОУ 34099896. рахунок UA683052990000026006005101752 АТ КБ ПРИВАТБАНК. В рахунку необхідно вказати: «Благодійна допомога постраждалим від вибуху газу у Кропивницькому на вулиці Попова, 24, корпус 1. 2.02.22»

Обіцяю звітувати кожного дня. Гарантую вникати в розподіл коштів, який здійснюють соціальні служби міста разом з мешканцями цього будинку, - наголосила Тамара Самиляк.

Усі новини