Молодь Кропивницького долучилась до участі у національному конкурсі "Молодіжна столиця України"

Середа, 27 грудня 2017 15:05

Сьогодні, 27 грудня, у міській раді Кропивницького відбулась зустріч заступника міського голови Наталії Дзюби з молодіжним активом обласного центру. На зустрічі також були присутні начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна, директор Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №3 Євген Савранський, координатор національного конкурсу "Молодіжна столиця України" в місті Кропивницькому Яна Сапожнікова, представники громадських організацій, члени Молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради, представники Молодіжного парламенту та студентського самоврядування.

- Наближається кінець року, отже, час підбивати підсумки роботи молодіжної ради, - зазначила у вступному слові Наталія Дзюба. - Ви, присутні тут молоді люди, найкращі представники молоді нашого міста. Кожен із вас має амбітні плани на майбутнє, і я бажаю вам, щоб усі вони здійснились. Міська влада завжди підтримувала молодь у всіх напрямках і починаннях. А сьогодні я бажаю вам успіху під час презентацій та обговорення ваших програм, які ми будемо приймати. Успіхів у навчанні та веселих свят!

За словами координатора конкурсу у Кропивницькому Яни Сапожнікової, стартував національний конкурс "Молодіжна столиця України" 1 листопада 2017 року. Ініціаторами виступили Міністерство молоді та спорту, Український інститут міжнародної політики та Національна молодіжна рада України. А головна мета конкурсу - активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Далі учасники заходу презентували свої доповіді, які були поділені на кілька блоків: політичний, соціально-економічний та культурний. У підсумку ініціативна молодь Кропивницького не лише вирішила взяти участь у конкурсі, а й стати переможцем.

Усі новини