Модернізація теплових мереж у Кропивницькому розпочнеться вже в першому півріччі 2022 року

Понеділок, 31 січня 2022 15:06

Кропивницький вкрай потребує модернізації системи теплопостачання. Для забезпечення можливості розпочати реконструкцію вже цьогоріч міська влада виконує важливу і об’ємну підготовчу роботу. Про алгоритм дій кропивницьких тепловиків йшлося сьогодні, 31 січня, під час щопонеділкової апаратної наради міського голови.

Андрій Райкович зауважив, що система теплопостачання працює ще з радянських часів і нині перебуває в надзвичайно зношеному технічному стані.

- Модернізація системи теплопостачання – питання надважливої ваги для всієї громади. Це той виклик,  яким нам доведеться прийняти у 2022 році. Сьогодні ми живемо переговорами з розробниками схеми теплопостачання, адаптацією її до наших реалій. Але необхідно вже переходити до практиктичної фази робіт. У другому кварталі маємо розпочати реконструкцію мереж, - наголосив Андрій Райкович. – А тому ми повинні тісно комунікувати з підприємствамим, які виготовляють ізольовані труби та котельне обладнання.  Усі комплектуючі матеріали і обладнання  мають бути належної якості. У наступний рік ми повинні ввійти з новими теплогенеруючими потужностями і можливостями.

Усі новини