Кропивничан запрошують долучитися до наведення порядку в одному з найбільших об’єктів укриття

Понеділок, 28 лютого 2022 17:05

Сьогодні, 28 лютого, у Кропивницькому відкрили доступ до заблокованого великого об’єкту укриття, що може стати надійним сховищем для жителів мікрорайонів Пацаєва та Волкова в районі колишнього магазину «Фуршет».

- Я дав команду нашим комунальним службам негайно приступити до першочергового облаштування приміщень, - заявив Андрій Райкович.

Міську владу підтримала і знана в місті меценатка,  директорка ТОВ"ДРУКМАШ-ЦЕНТР" Людмила Шубіна — вона закликала  кропивничан приєднатися до максимально оперативного прибирання приміщення. До слова, лише два дні тому небайдужі містяни уже прибрали  одне занедбане укриття колишнього Друкмашу. 

На черзі — друге: комунальники міста уже підняли бетонні плити, якими був залито перекритий вхід, займаються відновленням електропостачання на об'єкті, перевіряють роботу вентиляційної ситеми та  інших інженерних комунікацій.

Містян просять долучатися до прибирання в самому приміщенні.

Знайти укриття можна у дворі чотириповерхової будівлі колишнього магазину «Фуршет» біля катка “Слайз”. Заходити у двір з боку вулиць Пацаєва чи Волкова.

 

Усі новини