До уваги юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Кропивницького!

Понеділок, 28 грудня 2020 16:24

Упродовж двох днів, 28 та 29 грудня, дії у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у Кропивницькому ЦНАПі здійснюватимуться виключно до 15:00. Про повідомили у Департаменті надання адміністративних послуг Кропивницької міської ради

У ЦНАПі пояснюють, що призупинення особистого прийому відділом державної реєстрації юридичних осіб та ФОП після 15:00 пов'язане із необхідністю оброблення в установлений чинним законодавством термін, а це не більше одного робочого дня, значної кількості реєстраційних справ, вчинення реєстраційних дій, що надійшли до «Прозорого офісу» в режимі онлайн.

Наразі державні реєстратори вже обробляють понад 100 звернень щодня. Крім того, до «Прозорого офісу» надходять звернення від заявників з усієї Кіровоградської області, які були сформовані через онлайн-портал державних послуг «ДІЯ».

У департаменті звертають увагу, що Центр надання адміністративних послуг «Прозорий офіс» розпочинає свою роботу о 08:00, дякують за розуміння та просять вибачення за тимчасові незручності.

Усі новини