Андрій Райкович: сприяння розвитку бізнесу в громаді – один із пріоритетів роботи Кропивницької міської ради

Середа, 23 лютого 2022 12:05

Сьогодні, 23 лютого, у Кропивницькому презентують публічну веб – платформу «Діловий Кропивницький онлайн». Першим привітав представників бізнесу обласного центру Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

Сучасний бізнес - портал створено за ініціативи Кропивницької міської ради та Кіровоградської ТПП. На реалізацію проекту "Діловий Кропивницький онлайн" було використано  кошти Європейського Союзу та уряду Німеччини у сумі  757 тисяч гривень.

До платформи, повідомив міський голова, вже приєдналось понад 90 суб'єктів підприємництва. Андрій Райкович, користуючись нагодою, звернувся до всіх представників бізнесу із закликом приєднуватися до платформи і користуватися нею.

- Приємно, що оцінили і відібрали проєкт міської ради. Для нас це важливо, адже підтримка та сприяння діяльності і розвитку бізнесу в нашій громаді – це один із ключових пріоритетів роботи міської ради. І реалізований проєкт є яскравим підтвердженням такого підходу. Ми завжди працюємо над тим, щоб створити сприятливі умови для підприємців, - наголосив у своєму вступному слові Андрій Райкович. - Є відповідна програма підтримки малого і середнього підприємництва, яку погодили депутати міської ради. Маємо надію, що веб-платформа "Діловий Кропивницький онлайн" стане ще одним корисним інструментом для популяризації потенціалу нашої громади та реалізації товарів і послуг нашими місцевими товаровиробниками.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13