Департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Міської ради міста Кропивницького

22.07.2019 10:55

До уваги керівників підприємств сфери торгівлі, суб’єктів підприємницької діяльності та інших зацікавлених осіб!

25 липня 2019 року

Шановні колеги, партнери, друзі!

Традиційно в останню неділю липня в Україні відзначається професійне свято - День працівників торгівлі, яке було запроваджене у 1995 році Указом Президента України на знак пошани до соціально важливої, бюджетонаповнювальної та працезабезпечувальної галузі економіки країни.

25 липня 2019 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті (вул. Кіото, 19, м. Київ) відбудуться заходи з нагоди Дня працівників торгівлі: обговорення перспектив розвитку торговельної галузі, урочистості та концерт.

У програмі заходів:

10:00 Фахове обговорення актуальних проблем галузі торгівлі

Конференц-зала

13:00 Урочистості: привітання, відзначення представників галузі, Концертна програма

Конгрес-центр

Учасниками заходу стануть представники торговельних і виробничих підприємств, асоціацій, логістичних компаній, міжнародних бізнес-структур,  органів виконавчої влади, громадських організацій, наукових, експертних установ, засобів масової інформації.

Університет запрошує керівників підприємств торгівлі привітати своїх працівників на сцені великої актової зали Конгрес-центру та гарантує створення гарного настрою концертною програмою!

 

Провідний галузевий університет радо зустрічатиме колективи підприємств торгівлі!

Відзначимо професійне свято разом!

Програма заходу (уточнюється) – на сайті

З повагою, Оргкомітет

Контакти:

e-mail: dentorgivli2019@gmail.com

моб. тел. 093 080 1414 Оксана Назаренко

 


13.06.2019

Онлайн-навчання

 

В рамках проекту ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні" пропонуємо всім бажаючим пройти безкоштовний курс, присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Онлайн-курс розрахований на представників бізнесу, фахівців державного сектору в харчовій галузі та  українських споживачів.

Тематика курсу:

  1. Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?
  2. Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням?
  3. Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?

Зареєструватися можна за формою, яку ви знайдете за посиланням:

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:MinAgro+HACCP101+2019_T2/about

Курс є повністю безкоштовним. Після завершення курсу слухачі отримають відповідний сертифікат.

 

Довідки за телефонами:

Тетяна Волошинова 24 46 46

або Валентина Варава 24 72 09