Звіт Кропивницького міського голови відбудеться за суворого дотримання карантинних правил

Понеділок, 29 листопада 2021 17:29

У четвер, 02 грудня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович звітуватиме перед громадою за результатами діяльності у 2021 році. Карантинні правила вносять в організацію заходів у закритих приміщеннях додаткові обмеження, тож процедура, усі санітарні і проти епідеміологічні вимоги у міській раді виконають. На цьому сьогодні, 29 листопада, під час апаратної наради наголосив очільник міста.

- Рік був нелегким, але вся команда: депутатський корпус міської ради, її виконавчі органи,  комунальні служби міста, усі комунальні заклади активно працювали і трудитимуться далі задля розвитку міста, - відзначив Андрій Райкович.

У той же час,  міський голова доручив керівникам виконавчих органів міської ради, які займаються підготовкою і організацією проведення звіту, забезпечити пропорційну присутність в залі представників усіх сфер життєдіяльності громади Кропивницького.

Нагадаємо, звітна зустріч Андрія Райковича з громадськістю та журналістами розпочнеться о 10.30 в актовій залі приміщення Кропивницької міської ради (к. 426).

Усі новини