Життя в Кропивницькому стає безпечнішим: рятувальники обласного центру отримали нову техніку

Вівторок, 5 січня 2021 16:18

Сьогодні, 05 січня, перший Державний пожежно – рятувальний загін Кропивницького отримав у розпорядження новий сучасний пожежно – рятувальний автомобіль на базі шасі МАЗ.

У церемонії передачі техніки взяв участь міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Очільник міста зауважив – нова техніка вкрай необхідна для ще ефективнішого і оперативнішого виконання рятувальниками своїх прямих функцій.

 - Від імені громади нашого міста, депутатського корпусу хочу подякувати усім вам за сумлінну роботу, за гідну службу. Варто згадати лише дві події минулого року - масштабну пожежу після вибуху газу на Київській і смерч 17 жовтня минулого року на Балашівці та Лелеківці, щоб усвідомити усю важливість нелегкої роботи кожного підрозділу МНС, - наголосив у своєму слові міський голова. - До вашого професіоналізму, мужності, високого ризику необхідна сучасна техніка, спеціальне обладнання і надійний захист. Саме так можна ефективно ліквідовувати надзвичайні ситуації. Кропивницька міська рада працює у тісному контакті з усіма службами МНС, адже ми виконуємо спільну справу задля блага кропивничан, усіх жителів нашого краю.

Окремі слова подяки очільник міста висловив також керівництву ДСНС України. Обласний центр постійно відчуває реальну підтримку, надійне плече та партнерство служби, відзначив Андрій Райкович. І вручення техніки такого високого  класу – не на словах свідчить про реальну увагу ДСНС України до вирішення питань безпеки життєдіяльності громади міста. Кропивничани, як і всі українці, хочуть жити у комфортному та безпечному місті. А хто, як не представники ДСНС допомагають з цим непростим завданням. І тепер, коли рятувальники обласного центру мають на озброєнні найсучаснішу необхідну техніку, можна сміливо стверджувати – жити у Кропивницькому стає безпечніше.

Усі новини