Завдяки «Вуличному радіо» інформація від міської влади стала доступнішою для кропивничан

Четвер, 15 лютого 2018 18:55

Оперативні міські новини відтепер можна чути з динаміків «Вуличного радіо», яке запрацювало у Кропивницькому від кінця минулого року. Кожна 15 хвилина кожної години для цього відведена у новому проекті спеціально для міських повідомлень.

Новини транслюються через 26 ретрансляторів, розміщених на зупинках громадського транспорту обласного центру і про останні події у місті, а також повідомлення і оголошення від міської ради, виконавчих органів та комунальних підприємств міста мають можливість прослухати великий загал кропивничан.

«Вуличне радіо» працює від 8.00 до 22.00, у вечірній час гучність динаміків зменшується автоматично.

Звертаємося до керівників виконавчих органів і комунальних підприємств Кропивницького надавати інформацію для сповіщення громадян до відділу по роботі із засобами масової інформації міської ради  в електронному вигляді.

«Вуличне радіо» і надалі готове повною мірою виконувати рішення виконавчого комітету та співпрацювати з міською владою на неприбутковій основі, надаючи можливість  безкоштовно використовувати ретранслятори для озвучення інформації, важливої для громади.

- Ми успішно співпрацюємо з міською радою, транслюємо важливу інформацію, - говорить співзасновниця ТОВ «Голос Кропивницького» Анна Бродська. -  Наприклад, передавали попередження комунальних служб про складні погодні умови, про сильні снігопади та ожеледицю. Попереджаємо про відключення води та її хлорування. Не всі ж дивляться випуски новин і не постійно користуються Інтернетом. А ці всі речі важливо транслювати і робити це оперативно. І ми відкриті до співпраці з тими, хто хотів би розмістити соціальну рекламу. Наприклад, що комусь потрібна допомога. Або ж анонси подій, які спрямовані на благодійність. Вважаємо, що цікавою для містян можуть бути повідомлення від спецінспекції обласного центру. Щоб інформація від міських служб оперативно потрапила до нашого ефіру, її необхідно надати до відділу по роботі із засобами масової інформації міської ради Кропивницького.

Усі новини