Затверджено перелік об'єктів, що не підлягають приватизації

Вівторок, 11 липня 2017 13:01


На засіданні виконавчого комітету міської ради, яке відбулося у понеділок, 10 липня, було погоджено проект рішення міської ради "Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Кропивницького, які не підлягають приватизації". До переліку увійшов 21 об’єкт, серед яких будівля центрального відділу реєстрації актів цивільного стану населення в провулку Декабристів, 10. В подальшому передбачається відремонтувати споруду та придати їй привабливого зовнішнього вигляду.
В ході обговорення член виконкому Олександр Дануца зауважив, що, при передачі управлінню юстиції приміщення на Дворцовій, 5, передбачали, що саме там і розташується міський відділ РАЦС. Мовляв, вдале розташування споруди – самісінькій центр міста, поряд реконструйована Театральна площа, Ковалівський парк. А вийшло так, що в цьому приміщенні розташувались чиновники, а молодята реєструють шлюби в хоч і в гарній будівлі, але занедбаній за старою адресою. 
– Ми зробили прекрасний пологовий будинок, де народжуються кропивницькі дітлахи, але потрібно, щоб в такому ж прекрасному приміщенні їх і реєстрували, – зазначив Олександр Дануца.
На що міський голова Андрій Райкович повідомив, що незабаром у місті в колишній будівлі кібернетичного коледжу буде створено сучасний центр надання соціальних та адміністративних послуг, де можна буде тимчасово розташувати й РАЦС. Там для цього є всі умови. А тим часом планується реставрувати стару будівлю у провулку Декабристів. Отже, у Кропивницькому з’явиться чудовий відділ реєстрації актів цивільного стану населення, де молодь буде укладати шлюби, реєструвати своїх новонароджених дітей та отримувати ряд інших юридичних послуг.
Джерело: http://www.vechirka.com.ua/zatverdzheno-perel-k-ob-kt-v-scho-ne-p-dlyagayut-privatizac


Усі новини