Заступник міського голови перевірила готовність навчальних закладів до початку навчання

Четвер, 3 січня 2019 16:29

Сьогодні, 03 січня, заступник міського голови Наталія Дзюба проінспектувала кілька навчальних закладів на предмет дотримання температурного режиму у приміщеннях, де перебувають діти.

Найперше з інспекцією заступник міського голови відвідала садочок № 70 “Оленка”. Посадовець поспілкувалась із вихователями та перевірила показники термометрів у групах.

- Оглянувши групи, ми переконались, що в приміщеннях тепло, температура не нижча за 18-19 С, - зауважила Наталія Дзюба. - В даному садочку було встановлено терморегулятор - пристрій, який підтримує заданий температурний режим повітря. Він налаштований так, що вночі система опалення вимикається, а починає працювати за 3 години до приходу дітей. Таким чином, садочок економить на опаленні, і приміщення встигають прогрітись, щоб діти приходили вже у теплі групи.

В школах трохи інша ситуація, оскільки діти зараз перебувають на зимових канікулах, тиск у системі теплопостачання трохи знизили, щоб не обігрівати порожні класи. Але керівники навчальних закладів запевнили, що коли діти вийдуть на навчання, тиск у системі збільшать, і в класах стане тепліше.

Також Наталія Дзюба поспілкувалась із керівництвом ЗОШ № 16, де в молодшій школі виникли проблеми з опаленням окремих класних кімнат. Оскільки проблема виявилась складнішою, ніж думали працівники закладу, керівництво звертатиметься до фахівців, які б знайшли причину несправності і встигли її ліквідувати до завершення канікулярного періоду.

Усі новини