Започатковано новий Міжнародний проект “Я — Українка”!

Вівторок, 1 серпня 2017 15:15

Ми знаємо багато імен, які прославляють наш край, значна частина серед яких — жінки. Невтомні, мудрі, талановиті українки, які нарівні з чоловіками, а часом і випереджуючи їх, досягають значних успіхів.

         З метою гідного представлення та об’єднання українських жінок, які присвятили своє життя боротьбі за кращу долю України, відродженню, звеличенню нашої рідної землі добрими справами, Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» започаткував Міжнародний проект «Я — Українка».

         Проект здійснюється за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, керівників місцевого самоврядування, обласних та районних адміністрацій, громадських об’єднань тощо. Він розповість про жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації. Вони возвеличують країну, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям.

         Невід’ємною частиною проекту є підготовка та випуск книги «Я — Українка», сторінки якої розстелять рушники жіночих доль. Крім знаменитих постатей, є і багато імен, які ще не відомі широкому загалу, та є не менш значимі в долі нашої країни. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

         Міжнародний проект «Я — Українка» представить світові українських жінок та розповість про їх незламність, чарівність, любов до своєї Батьківщини, життєві успіхи, професійні досягнення та жіночі долі.

         Урочистості по вшануванню учасниць приурочені до Міжнародного дня солідарності 20 грудня 2017 року.

            Інформація про захід розміщена та постійно оновлюється на сайті http://galaktika2005.wixsite.com/beregyni-ua

Усі новини