Юні кропивницькі легкоатлети успішно виступили на чемпіонаті області

Вівторок, 18 квітня 2017 18:25

У Кропивницькому, на стадіоні «Зірка» відбувся відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед юнакiв та дiвчат 2000 - 2001 р. н. і молодших, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В.К. Іванця.

Під час урочистого відкриття чемпіонату його учасників привітали голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександр Кузьмін та голова обласної федерації легкої атлетики Ігор Андрощук.

У змаганнях, які відбувалися під патронатом обласного відділення НОК України, взяли участь 220 спортсменів із 16 районів. У турнірі вдало виступили вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту міської ради». Так, золоті нагороди завоювали учні спортивної школи Вадим Дiжков (бiг 1500 метрiв), Павло Безшкуренко та Олександр Васiн (стрибки у довжину), Андрiй Кубраков (бiг 110 метрiв з бар’єрами), Сергiй Мокровський (бiг 400 метрiв з бар’єрами),

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації та медалями від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини