Якісні умови ефективної роботи снігоприбиральної техніки у Кропивницькому необхідно починати створювати вже сьогодні

Понеділок, 25 листопада 2019 15:13

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до представників патрульної поліції з проханням розпочати звільнення центральних вулиць міста від припаркованих на узбіччях авто. Незабаром - зима, а отже комунальники активно візьмуться за розчистку транспортних магістралей від снігу і готуватися до цього необхідно завчасно.

Щоб прибирання було оперативним і якісним, автомобілістів вже зараз просять не паркуватись на узбіччях міських  доріг, особливо на вулицях з інтенсивним рухом громадського транспорту.

- На багатьох дорогах з пожвавленим рухом автомобілі припарковані з двох сторін, проїхати неможливо, - зауважив Андрій Райкович. – Я вже не говорю про комунальний габаритний транспорт. А зимою що буде? Треба терміново діяти, негайно почніть роботу з власниками приватного транспорту, розмістіть відповідні оголошення по радіо, встановіть відповідні знаки із забороною стоянки у зимовий період, чи визначені години. Але умови для ефективної роботи комунальної техніки ми маємо забезпечити, вона повинна нормально  працювати.

Також Андрій Райкович закликав правоохоронців контролювати зупинки громадського транспорту, особливо в центрі міста. Окрім того, сьогодні,  на думку міського голови, варто також облаштувати пункти відстою великогабаритного транспорту, та встановити поряд мобільні палатки для водіїв.

Усі новини