“Воїни духу” – відео-урок патріотизму!

Субота, 28 січня 2017 13:28

Посадовці міської ради на чолі із міським головою Андрієм Райковичем і учні кропивницьких шкіл спільно переглянули документальну стрічку “Воїни духу”.

Фільм – розповідь про п’ять останніх днів відомої тепер у всьому світі оборони аеропорту в Донецьку демонструє у Кропивницькому кінготеатр “Портал”.

- Я згадую свої шкільні роки, коли ми ходили на фільми про війну. Але тоді для нас це була історія, - поділився враженнями від перегляду Андрій Райкович. - А зараз такий час, така українська реальність: ми дивимось стрічку про героїв нашого сьогодення. Воїни духу захищають сьогодні свободу і незалежність рідної землі. «Воїни духу» - живуть поряд з нами – чого вартий лише 3-й полк спецназу Збройних Сил України! Я переконаний, ми зробили хорошу справу, що сьогодні зібралися разом на символічний відео - урок патріотизму, виховання справжньої поваги до захисників України, до тих, хто кладуть свої життя, щоб ми жили в мирі, в єдиній, незалежній державі. Я вдячний своїм шановним колегам, всім школярам, педагогам, що підтримали і відгукнулися на пропозицію взяти участь у цьому перегляді.

Усі новини