Вільні від запаркованих авто узбіччя у Кропивницькому – гарантія якісної роботи комунальників по розчистці доріг від снігу

Середа, 23 січня 2019 09:44

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вчергове закликав водіїв міста не паркуватись на узбіччях, аби не заважати працювати комунальній техніці.

Вночі, 23 січня, Кропивницький накрив потужний циклон, а за прогнозами синоптиків, сьогодні впродовж цілого дня продовжуватиметься сильна хуртовина, утворюватимуться снігові замети та ожеледиця на дорогах. Пориви вітру сягатимуть 15 –

20 метрів на секунду. Ускладнення погодних умов відповідає ІІ рівню небезпеки – помаранчевому.

Комунальна техніка Кропивницького працювала всю ніч, забезпечила вихід на маршрути пасажирського транспорту і знову виїде на денну розчистку доріг міста.

- Але для того, щоб їхня робота була ефективною і якісною, місто треба звільнити від запаркованих на узбіччях машин, - закликав Андрій Райкович водіїв обласного центру. – Будь-ласка, максимально утримайтеся на час негоди від поїздок власними автомобілями, відайте цього дня перевагу громадському транспорту, не заважайте роботі снігоприбиральної техніки, і не створювати в місті заторів!

За інформацією директора КП «Універсал – 2005» Віктора Панішка, у підприємства достатньо сил, техніки і кваліфікованих спеціалістів, щоб протистояти сніговій навалі, підтримувати стабільну роботу пасажирського транспорту.

- Але в умовах надзвичайних ситуацій, а потужний сніговий циклон і є таким випадком, нам хочеться бачити підтримку містян, - наголосив Віктор Панішко. – Закликаємо всіх кропивничан підставити плече допомоги один одному і разом, згуртовано ми подолаємо будь-яку стихію.

Усі новини