Віктор Кухаренко: вчасно сплачені рахунки за отримані послуги – гарантія стабільної роботи комунальних підприємств Кропивницького

Середа, 17 січня 2018 11:58

Мешканці Кропивницького є одними з найбільших споживачів житлово-комунальних послуг. Саме від вчасно сплачених ними рахунків за отримані послуги, залежить ефективна і якісна робота комунальних підприємств обласного центру, що, у свою чергу, є запорукою комфорту та сприятливих умов життя кропивничан.

Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького та підприємства, що надають комунальні послуги та послуги з утримання будинків (КП «Теплоенергетик», Кіровоградське ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА», ЖЕО) звертаються до мешканців міста з великим проханням – якнайшвидше та у повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення, утримання житла.

Підприємства, у свою чергу, зобов’язується і надалі якісно та своєчасно надавати необхідні житлово-комунальні послуги.

- Разом з тим, - наголосив начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко, - у розпалі опалювальний сезон 2017/2018 року і для уникнення загрози відімкнення технологічного обладнання від енерго- та газопостачання підприємствам необхідно вчасно розрахуватися за використану електроенергію та спожитий природний газ. Відповідно, не менш значимою є вчасна оплата послуг з газо- та електропостачання, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, просимо мешканців Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погасити заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому. Завчасно дякуємо за розуміння та погашену заборгованість.

Усі новини