Віктор Кухаренко: вчасно сплачені рахунки за отримані комунальні послуги – запорука комфортних умов проживання кропивничан

Середа, 29 вересня 2021 17:16

Населення Кропивницького є одним з найбільших споживачів комунальних послуг. Саме від вчасно оплачених коштів за отримані послуги залежить ефективна і якісна робота  підприємств-надавачів таких послуг, що в свою чергу є запорукою комфорту та сприятливих умов життя мешканців нашого міста.

- Головне управління житлово-комунального господарства Кропивницької міської ради та підприємства-надавачі комунальних послуг звертаються до мешканців обласного центру та інших споживачів з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення, - наголосив у своєму зверненні до кропивничан начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко. -  Підприємства в свою чергу зобов’язуються і надалі якісно та своєчасно надавати комунальні послуги. Разом з тим, звертаємо увагу, що наразі добігає кінця підготовка теплового господарства міста до опалювального сезону 2021/2022 року і для уникнення загрози зриву його початку КП «Теплоенергетик» КМР» необхідно вчасно завершити виконання комплексу ремонтних робіт на теплових мережах та теплогенеруючому обладнанні, а також розрахуватися за електроенергію, природний газ та водопостачання. Тому для вчасного початку та стабільного проходження опалювального сезону 2021/2022 року звертаємось до споживачів теплової енергії терміново погасити існуючу заборгованість за послуги з централізованого опалення.      

Окрім того, надзвичайно важливим є розрахунок населення та інших категорій споживачів за спожиті енергоносії – природний газ та електричну енергію.    

У головному управлінні ЖКГ також акцентують увагу споживачів,  що у разі утворення боргів за спожиті житлово-комунальні послуги органами соціального захисту населення субсидіантам припиняється призначення житлової субсидії.

- Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, вимушених відключень боржників від тепло-, водо-, газо- та електропостачання, припинення надання субсидії просимо мешканців міста Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому, - попередив Віктор Кухаренко. 

Усі новини