Вихованці ЦДЮТ «Центр-Юність» здобули кілька перемог на Міжнародному фестивалі конкурсі "Карпатський зорепад"

Середа, 16 травня 2018 11:04

З 03 по 09 травня 2018 року на території лікувально-оздоровчого комплексу «Верховина», розташованого на висоті 680 метрів над рівнем моря, у центрі смт. Верховина Івано-Франківської області відбувся ІІІ - Міжнародний фестиваль-конкурс "Карпатський зорепад". Два чудових колективи ЦДЮТ «Центр-Юність»: зразковий художній вокальний гурт "Евріка" та хореографічний ансамбль "Софіт" помандрували у цей мальовничий край, щоб показати свої таланти й, звісно, подивитися на досвід інших. У заході взяли участь представники дитячо-юнацьких центрів, танцювальних та музичних шкіл, просто талановиті діти з усієї України. Серед членів журі були популярні особистості: відомий хореограф України, учасник «Танцюють усі 9» Єгор Попков, учасниця шоу «Топ-модель по-Українськи» Олександра та фіналіст «Фабрики зірок» - 4 сезону Денис Любимов.

Почався фестиваль із конкурсу-візитівки «Привіт фестиваль», під час якого учасники презентували свою Батьківщину, далі було проведено безліч цікавих заходів, серед яких найбільш захоплюючими були «Гуцульські вечорниці» та «Міс Верховина». Крім конкурсів наші вихованці побували на екскурсії у туристичному містечку Буковель, помилувалися водоспадами Яремчі, прониклися дивовижним світом цього краю, його колоритними традиціями.

Найдрайвовішим і найінтригуючим був конкурсний день 5-го травня. Тут колективи змагалися, показуючи свій талант і здібності. Представники «Центру-Юність» здобули багато високих та заслужених винагород:
- у номінації вокальне мистецтво в різних вікових категоріях (солісти):
ІІ — місце Анастасія Стоцька,
ІІ — місце Анастасія Шаповалова,
І — місце Анастасія Боса,
І — місце Сніжана Лесик,
І — місце Валерія Скрипка,
І — місце Анна Матуляк (катег. молодіжна),
І — місце Олена Лісун ( катег. маестро).
- у номінації вокальне мистецтво ансамбль «Евріка» здобув ІІ - місце.
Вокальний гурт «Triniti» у складі Олени Лісун, Анни Матуляк та Валерії Скрипки здобув найвищу нагороду конкурсу ГРАН-ПРІ.
- у номінації сучасна хореографія хореографічний ансамбль «Софіт» (середня вікова категорія) вибороли І - місце.

Завершився захід святковим Гала-концертом, тут нагороджували переможців та презентували найкращі номери фестивалю. Після свята був проведений «Парад вишиванок».

Подібні конкурси у Верховині проводяться щороку. Вихованці ЦДЮТ «Центр-Юність» вперше побували у Карпатах, для них це стало знаковою подією: цікаві знайомства, надзвичайна природа, доброзичливі люди, - усе це надовго зарядило позитивом і, звісно, залишило свій приємний відбиток у серці кожного, хто там побував. Участь у конкурсі відомих особистостей, які вже досягли у  різних сферах шоу бізнесу певних висот, стало для конкурсантів прекрасним прикладом і мотивацією не здаватися, і не сходити зі свого шляху, перемога у конкурсах надихнула на досягнення кращих результатів.

Усі новини