Вихованці хореографічного ансамблю “Метелиця” привезли нагороди з фестивалю «Супер-діти»

П'ятниця, 4 травня 2018 08:43

28 квітня 2018 року в місті Біла Церква відбувся щорічний Всеукраїнський фестиваль «Супер-діти», на який вперше завітав зразковий хореографічний ансамбль «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «Ровесник» управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького. Вихованці ансамблю показали високий рівень виконавчої майстерності та подарували чудові емоції численним глядачам.

У фестивалі також взяли участь хореографічні колективи з Києва, Білої Церкви, Сквири, Овідіополя, Кропивницького, Черкас, Хмельницького, с. Шкарівки, Луцька, Бердичева, Умані, Жашкова, Козятинського та Васильківського районів. У складі зіркового жюрі конкурсу були: Ксандр Литвиненко (вокаліст гурту "БраZZерс"), Вадим Дійкевич (учасник шоу "Х-фактор"), Ольга Дубицька (член союзу художників України), Христина Заяць (Teacher D.Side Studio, учасниця проекту "Танцюють всі 8 сезон"), ТoluOmis (Команда Soul power), Ганна Гурєєва (співзасновник Академії танців Isadora), Світлана Дядюн (балетмейстер театру ім. П. Саксаганського).

Фестивальний день тривав до восьмої години вечора, і всі учасники фестивалю з нетерпінням чекали нагородження. Почесні перші місця отримали старші вихованці ансамблю «Метелиця» за номери: «Китай», «Соціум», «Джаз», «Єгипет». А малеча отримала перше місце за номер «Стиляги» та третє за «Море».

Загалом фестиваль пройшов весело та гучно, окрім грамот та кубків діти отримали приємні враження і подарунки від організаторів фестивалю.

Усі новини