Вихованці дитячого садочку №73 у Кропивницькому отримали подарунок – сучасну спортивну залу

Середа, 26 червня 2019 12:32

У Кропивницькому, в  дитячому садочку № 73 «Червона квіточка» у малюків справжнє свято – тут для них відремонтували спортивну залу. Тепер вихованці закладу можуть займатись фізичною культурою, танцями, отримувати спортивно-оздоровчу і корекційну роботу в оновленому, сучасному приміщенні.

При будівництві у 1987 році в дошкільному закладі № 73 був зведений  критий плавальний басейн і зимовий сад. Але після відключення гарячого водопостачання це приміщення не використовувалося за призначенням. У 2018 році вирішили зробити капітальний ремонт приміщення басейну з облаштуванням спортивно-тренажерної і корекційної зали. А вже у 2019 році ремонт  був завершений.

Оглянути нові зали та перевірити якість робіт сьогодні, 26 червня, до закладу завітали міський голова Кропивницького Андрій Райкович, його заступник Наталія Дзюба та начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко. Малюки радо продемонстрували гостям, що нова зала їм надзвичайно сподобалася: діти танцювали, грали в спортивні ігри. Загалом в садочку працює 12 груп, в яких навчається 276 дітей.

Члени батьківського комітету  садочку подякували керівництву міста за небайдужість до проблем закладу та сприяння в ремонті зали.

- Ви повністю змінюєте думку і уявлення людей про владу, і ми вдячні Вам за зроблене, сподіваємось на підтримку нашого садочка і у майбутньому.

У свою чергу, міський голова Андрій Райкович запевнив, що освіта була і залишається в пріоритетах міської влади Кропивницького.

- У цьому році майже мільярд гривень з міського бюджету ми направили саме на заклади освіти Кропивницького, – зауважив Андрій Райкович. – Ми ремонтуємо школи, садочки, і хочемо щоб всі вони були комфортними, зручними для наших діток.

Відразу після відкриття спортивної зали своє завдання від міського голови отримали і представники головного управління житлово – комунального господарства: вони впродовж тижня мають заасфальтувати під’їзди до садочку № 73.

Усі новини