Вихованка кропивницької КДЮСШ №3 стала чемпіонкою України зі стрільби із малокаліберного пістолета

Середа, 22 лютого 2017 17:28

Впродовж восьми днів, із 14 по 21 лютого у Львові проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби у приміщенні.

У престижних зманнях успішно виступили вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №3 відділу фізичної культури та спорту міської ради» та комунального закладу «Обласна школа вищої спортивної майстерності».

Олександр Зайцев (тренер Ілгам Ібрагімов) став бронзовим призером у вправі МП-6 (стрільба з малокаліберного пістолета відстань 50 метрів, 60 пострілів). У вправі ПП-3 (стрільба з пневматичного пістолета, відстань 10 метрів, 60 пострілів) він посів четверте місце. В міксі у вправі ГП-50 (пневматична гвинтівка) Анна Буніна та Олександр Костик посіли восьме місце.

В командних змаганнях збірна Кіровоградської області у складі Олександра Зайцева, Юрія Беренді та Сергія Фоміна стала срібним призером у стрільбі з пневматичного пістолета (вправа ПП-3).

З чемпіонським званням і встановленням рекорду України завершила змагання вихованка КДЮСШ № 3 Тетяна Селедцова. Підопічна тренера Ілгама Ібрагімова була найвлучнішою у стрільбі з малокаліберного пістолета (вправа МП-5).

У змаганнях змішаних пар – МІХ, серед 36 команд Олександр Зайцев і Альона Шевченко у вправі ПП-50 вийшли до фіналу де посіли четверте місце.

Євгенія Шалова стала шостою у вправі ПП-2 (пневматичний пістолет, відстань 10 метрів, 40 пострілів).

Усі новини