Відомий у Кропивницькому бізнесмен і меценат Павло Штутман нагороджений найвищою відзнакою міської ради – “За заслуги” І-го ступеня

Четвер, 19 січня 2017 12:40

Сьогодні, 19 січня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив найвищу відзнаку міської ради – золотий знак «За заслуги» І ступеня голові наглядової ради «Ельворті-Груп» та «Гідросила-Груп» Павлу Штутману.

«Червона Зірка» - від Ельворті до наших днів лишається флагманом сільськогосподарського машинобудування. Цей бренд знають далеко за межами України. Міський голова назвав Павла Штутмана менеджером високого класу, відмінним організатором, та одним з найпотужніших українських роботодавців.

- За які б проекти не брався Павло Леонідович – вони завжди мають великий резонанс і рухають наше місто, область, Україну до високих стандартів – відзначив Андрій Райкович. - Ви разом зі своїми колегами створили сучасні підприємства, сотні робочих місць. Ви міцно тримаєте трудову, промислову марку нашого міста. Ми щиро вітаємо Вас і бажаємо енергії, успіхів, міцного здоров’я. І обов’язково нових перемог – на благо міста, на благо України!

Після вручення відзнаки Павло Штутман організував екскурсію цехами підприємства. Показав як працює сучасне обладнання, продемонстрував останні здобутки колективу машинобудівників.

Усі новини