Великогабаритні автобуси поступово повертаються на маршрути у Кропивницькому

Вівторок, 24 травня 2022 16:10

Робота комунального громадського транспорту через дефіцит на заправках дизельного пального, здійснюється у максимально оптимізованому режимі. На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 24 травня.

- До сьогодні курсували автобуси великої місткості на маршрутах: №111 – три одиниці, два  на №116 і по одному на №123 і №103. Маршрути №103 і №118 підсилені електротранспортом – за ними рухаються по одному тролейбусу, але лише до центру міста. Ми проаналізували пасажиропотік і прийняли рішення відсьогодні поновити діяльність автобусного маршруту №46. На лінії працюватимуть два автобуси за графіком воєнного часу. Інші автобусні маршрути тимчасово не експлуатуються. Загалом сьогодні у Кропивницькому працюють 9 великомістких автобусів і 31 тролейбус. Решту напрямків обслуговуються приватними перевізниками, сьогодні виїхали працювати 169 «маршруток»  - зазначив Олександр Мосін.

Крім того, щоб стабілізувати роботу комунального транспорту і мати меншу залежність від дефіциту пального на АЗС, Олександр Мосін доручив ввести в експлуатацію автозаправну станцію на підприємстві КП «Електротранс». Об’єм її резервуарів складатиме 20 кубічних метрів.

Усі новини