Вечір танців для кропивничан поважного віку відбувся у Покровському сквері

Понеділок, 18 червня 2018 11:58

У суботу, 16 червня, у Кропивницькому Покровський сквер гостинно приймав гостей вечора танців та співу «Рідні люди». Справжній святковий настрій для людей літнього віку створили учасники проекту «Киньте все – гармошка грає»: колективи «Три музики» та «Вербиченька», а також гість зі Знам’янки Анатолій Делісьянов та мешканка Кущівки Олена Перекопська.

Свято танцю відбулося на прохання самих пенсіонерів, яке вони озвучили 01 червня під час «Караоке на Кущівці» до Дня захисту дітей. Тоді ініціативна група звернулася до депутата міської ради Олександра Шамардіна з такою пропозицією і він пообіцяв організувати захід у червні.

Представники фракції «Рідне місто» Катерина Шамардіна та Тетяна Волкожа підтримали  ідею започаткувати нову традицію – музичні вечори для людей поважного віку, щоб вони теж мали можливість відволіктися від своїх буденних проблем, пограти на різноманітних інструментах, потанцювати і поспівати рідні їм пісні.

Нагадаємо, у 2017 році сквер реконструювали у рамках громадського бюджету міста. Тепер там мають змогу відпочивати молодь, діти та люди похилого віку. В сквері постійно організовуються різноманітні концерти, змагання та соціально-розважальні заходи.

Якщо у Вас є ідеї щодо спільного проведення заходів у цьому мікрорайоні, пишіть до онлайн-приймальні депутатів фракції політичної партії «Рідне місто» у міській раді: http://ridnemisto.kr.ua.

Усі новини