Вчасний початок опалювального сезону у Кропивницькому – у центрі уваги постійної депутатської комісії з питань ЖКГ та транспорту

Середа, 6 жовтня 2021 16:35

Сьогодні, 06 жовтня, під головуванням депутата Кропивницької міської ради Василя Рубана та за участі заступника міського голови Михайла Бєжана відбулося засідання постійної  депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та транспорту.

Предметом детального розгляду комісії став проєкт рішення сесії міської ради, яким передбачається внесення змін до рішення ради від 02 лютого 2021 року № 105 «Про затвердження Комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницькому на 2021-2025 роки».

Як повідомив у доповіді начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко, зміни, зокрема, стосуються коригування розміру фінансування капітальних ремонтів об’єктів ОСББ, поточного ремонту внутрішньодворових доріг, у тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації, та встановлення приладів обліку води в квартирах, мешканці яких користуються відповідними пільгами чи мають статус малозабезпечених. 

Члени комісії також розглянули проєкт рішення сесії міської ради, прийняття якого дозволить  КП “Теплоенергетик” укладати мирові угоди з НАК “Нафтогаз-України” в процесі виконання судових рішень по стягненню з комунального підприємства заборгованості за спожитий газ.

- Це дозволить розблокувати рахунки КП та забезпечити сталий початок опалювального сезону 2021-2022 років, - підкреслив Віктор Кухаренко. 

 

Усі новини