В обласному центрі відсвяткували День енергетика

П'ятниця, 22 грудня 2017 16:47

Своє професійне свято працівники енергетики та електротехнічної промисловості України щорічно відзначають 22 грудня. Тож сьогодні фахівці цієї галузі з усієї області зібрались на святкування в академічному обласному українському музично-драматичному театр імені М. Л. Кропивницького. До привітань долучився і міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Очільник міста визнав роботу енергетиків надзвичайно необхідною і важливою в сучасному світі. 

- Я і сам за професією електрик, я працював за цією спеціальністю, тож добре розумію специфіку цієї роботи. Я знаю, що розвивати промисловий, економічний потенціал нашого міста, будь – якої території без надійної енергетичної бази неможливо, – наголосив під час вітальної промови Андрій Райкович - Наше місто потребує значних змін і оновлення житлово - комунального господарства. Кропивничани прагнуть жити у комфортному, затишному місті, з освітленими вулицями, в теплих і світлих будинках. Тому без вашої участі нам не обійтись. І ми розраховуємо на прозоре і надійне партнерство, на ваше розуміння і підтримку.

Від імені міської ради та виконавчого комітету міської ради міста Кропивницького Андрій Райкович вручив кращим представникам професії грамоти та подяки за сумлінну працю.

Усі новини