Управлінню транспорту доручено організувати контроль за санітарним станом маршрутних таксі

Понеділок, 16 липня 2018 16:10

Сьогодні, 16 липня, під час апаратної наради міський голова Кропивницького підняв кілька важливих питань стосовно громадського транспорту, які йому ставили мешканці міста під час спілкування на “Гарячій лінії”.

- Люди дорікали навіть не за підвищення тарифу на проїзд, а значно більше за низьку, а часто позорну якість перевезень, - наголосив Андрій Райкович. - І правильно дорікають! Маршрутки грязні, обшарпані, іржаві. Я ставив чітке завдання щодо підвищення культури перевезень. Вимити машину, одягнути чисті чохли, оновити інформацію, прибрати в потрібне місце відра, ганчірки, навести порядок на робочій панелі під лобовим склом. Це елементарні правила і умови угоди міської ради з перевізниками. Чому я повинен слухати за бруд у 130 автобусі, у 21-му?

Також очільник міста зауважив, що мешканці Балашівки просять два додаткових автобуси на 111-й маршрут і мешканці Бєляєва просять нові габаритні автобуси пустити по їхній вулиці. Андрій Райкович доручив управлінню розвитку транспорту і зв’язку міської ради інформацію про всі графіки руху надавати громаді, щоб люди знали, як поїде новий середній транспорт, як працюватимуть габаритні автобуси. Крім того у профільному управління мають організувати систематичний контроль санітарного стану на кожному маршруті.

Усі новини