Уляна Супрун схвально оцінила перші кроки запровадження медичної реформи у Кропивницькому

Понеділок, 21 травня 2018 11:25

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун схвально відгукнулася стосовно зробленого міською радою та лікувальними закладами первинної ланки обласного центру щодо запровадження першого етапу медичної реформи. Таку інформацію сьогодні, 21 травня, під час щотижневої апаратної наради повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

- Під час нашої зустрічі з в.о. міністра охорони здоров'я ми детально проінформували її щодо проектів, які вже запровадила міська влада у сфері охорони здоров'я, - зазначив Олександр Мосін. - Ми продовжуємо ремонтувати, будувати та оновлювати медичні заклади, але без грошей, достатньої субвенції на заробітну плату медичним працівникам, без підтримки ключових державних програм у сфері охорони здоров'я місту буде досить складно утримувати галузь і ефективно проводити подальші реформи. Будемо сподіватись, що нас почули.

Також Олександр Мосін наголосив на тому, що міській владі необхідно продовжувати роз'яснювальну, інформаційну роботу серед населення щодо підписання декларацій з лікарем, контролювати перебіг впровадження реформаційних заходів і не забувати при цьому про реальну, поточну роботу в медичних закладах усіх рівнів.

Усі новини