Учні музичної школи №2 ім.Ю.С.Мейтуса стали лауреатами Мистецького міжнародного фестивалю «Samocvity» у Польщі

Середа, 2 травня 2018 14:55

Визначну перемогу у Польщі отримали учні музичної школи №2 ім.Ю.С.Мейтуса. Разом зі своїми викладачами юні бандуристи та піаністи повернулися з польського міста Перемишля, де вони успішно виступили на Мистецькому міжнародному фестивалі-конкурсі «Samocvity».

Дипломи лауреатів І ступеня отримали капела бандуристів "Україночка'', викладач бандури Інна Шеремет, бандуристки Дарія Скрипник та Олександра Баранок.

Другі місця у бандуристок Юлії Пояркової, Анастасії Бикової, Донченко Діани та піаністки Вероніки Закревської. Дипломи ІІІ ступеня отримали бандуристи Назар Гонтовий та Анастасія Щербакова і піаністка Олена Гузенко.

Делегація з Кропивницького, виступаючи на одній сцені з творчими колективами з Польщі, Словенії та Угорщини, мала нагоду ознайомитись із музичною культуроюцих країн. А екскурсії польськими містами Краковом та Перемишлем вразили дітей розмаїттям старовинних замків, майданів, парків, музеїв, концертних залів. Залишили приємне враження і організація фестивалю та доброзичливеставлення поляків до гостей.

Батьки конкурсантів та викладачі музичної школи №2 ім.Ю.С.Мейтуса висловлюють свою подяку відділу культури і туризму міської ради Кропивницького за всебічну підтримку учасників фестивалю.

Усі новини