У період новорічних свят всі служби Кропивницького працюватимуть у штатному режимі

Вівторок, 26 грудня 2017 10:59

Сьогодні, 26 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів останню у нинішньому році апаратну нараду. Найперше очільник міста подякував кожному працівнику міської ради за плідну роботу впродовж цього року.

- Чимало зроблено, і в цьому є значна частка вашої участі, роботи всього колективу міської ради, районних у місті рад, - зазначив Андрій Райкович. - Тому всім хочу висловити сердечну подяку! Разом із депутатами, виконавчим комітетом, громадськими організаціями та журналістами ми робимо одну спільну роботу задля міста і громади. Часом це нелегко, у дискусіях, суперечках, але не можна розслаблятись, треба працювати продуктивно і надалі.

Тому міський голова особливо акцентував увагу на кількох робочих моментах. По-перше, комунальний порядок.

- Прошу всі служби відпрацювати графіки роботи у новорічні свята. Вивіз сміття, громадський транспорт, опалення, водо-газопостачання, диспетчерські служби АДС, охорона меморіальних територій працюють у штатному режимі, - наголосив Андрій Райкович. - Особливо звертаюсь до управління поліції, МНС, патрульної поліції, поліції охорони з нагадуванням про велике скупчення святкуючих у громадських місцях: Майдан, де ялинка, театр, філармонія. Там переважно будуть діти, тому прошу приділити особливу увагу і посилити охорону.

Також очільник міста наголосив на необхідності посилити охорону приміщень навчальних закладів. Оскільки з першого січня в школах розпочнуться зимові канікули, фахівці управління освіти та поліція мають попередити дільничних, щоб були вжиті усі необхідні заходи щодо збереження комунального майна.

- Директори шкіл повинні подбати, щоб уся вартісна техніка, апаратура була у захищених кабінетах. Це ж стосується і музичних шкіл, і бібліотек, - наголосив Андрій Райкович. - Все майно - максимально під охорону і нагляд.

Звернув увагу міський голова і на готовність лікувальних закладів. Спеціалісти управління охорони здоров'я, головні лікарі повинні подбати про забезпечення лікарень усім необхідним на період новорічних та різдвяних свят: невідкладна допомога, харчування.

Графік відповідальних чергових встановлять і в міській раді. У разі будь-якої ситуації виконавча вертикаль буде працювати безперебійно.

Усі новини